Вегетаріанські страви

Занадто кисло – що ж робити, Вегетаріанські страви

Занадто кисло – що ж робити?

Дуже часто, коли готуєш томатний соус з томатної пасти(наприклад ось такий італійський червоний соус, який підходить і для піци і для пасти) вона виходить ну дуже несьедобно-кислой.

У таких випадках ситуацію може поправити усього лише ложка-другая цукру. На подив – цукор нейтралізує кислоту і надає особливу м’якість кислим блюдам(напевно не даремно у блюдах азіатської кухні так люблять кисло-солодке поєднання).

А ще, щоб нейтралізувати негативні властивості томатів(по аюрведі – це раджасический продукт який противопаказан людям з конституцією питы) досить при приготуванні соусу додати декілька пелюсток чайної троянди – і блюдо матиме зовсім інший характер.

Про автора

admin

Залиши коментарій