Вегетаріанські страви

У чому краще піч – різні форми для випічки

У чому краще піч?

Зараз існує безліч форм для випічки в асортименті – це і стандартні залізні дека, і скляний/керамічний жароміцний посуд, і безліч силіконових форм.

Думаю, на кухні кожної хазяйки вони також є присутніми. У мене є велике залізне деко на усю духовку, друге, – глибше і поменше. Також у мене є дві скляні місткості(прозорі) для запікання. І ще силіконова форма для кексу з діркою посередині(у ній дуже смачний виходить шоколадний кексик з вишнями і без яєць – пропікається як належить), а ще 12 штучок маленьких кексниц – для порційної випічки. А найбільше я люблю пекти в склі – тому що коли воно прозоре чітко видно підгорає низ або ні і в силіконі – тому що все ідеально від нього відстає – і не потрібно нічого заздалегідь змащувати. Печіть із задоволенням і використайте наш розділ “випічка без яєць” в якості свого помічника!

Про автора

admin

Залиши коментарій