Вегетаріанські страви

Сири моцарела і пармезан, сычужный фермент – як бути вегетаріанцеві

Моцарела і пармезан – як бути вегетаріанцеві?

ПИТАННЯ: Як бути з сычужным ферментом в сирах – моцарела і пармезан адже з сычужным ферментом? Или буває без?

ВІДПОВІДЬ: перше що необхідно зробити – це прочитати склад сиру. Можливо ви здивуєтеся, але далеко не усі сири містять сычужный фермент тваринного походження(хоча багато хто таки містить). Зараз харчова промисловість знаходить і випускає нетваринні аналоги ферменту, що допомагає створаживать молоко, набагато дешевші чим тваринні сычуг – це і спеціальні гриби, і продукти генної інженерії і так далі По цьому сири такі як моцарела і пармезан вегетаріанські(природно питання про корисність промислових сирів – це інша тема). У цій статті ми спробували найдетальніше описати ситуацію з сычугом в сирах – сподіваюся буде корисно.

Про автора

admin

Залиши коментарій