Вегетаріанські страви

Щоб тісто підійшло, кухонні секрети, Вегетаріанські страви

Щоб тісто підійшло.

Дуже часто ми додаємо деякі інгредієнти в тісто, щоб воно підійшло. Частенько – це сода або разрыхрытель. Є невелике правило, дотримуючись якого результат пишноти випічки буде чудовим. Соду або разрыхрытель необхідно додавати в тісто відразу перш ніж ставити в духовку(чи навпаки – якнайскоріше поставити в духовку відразу ж після додавання).

Так само якщо Ви готуєте випічку на кефірі – соду немає необхідності гасити, можна її просто додати в тісто і добре перемішати – тісто погасить соду саме і за рахунок цього стане ідеальне і рівномірне пишним. Якщо ж Ви гасите соду оцтом – не чекайте коли повністю пройде реакція шипіння(інакше тесту майже ніякого путтю від такої соди) – відразу додайте соду в тісто і починайте перемішувати тісто.

Про автора

admin

Залиши коментарій