Вегетаріанські страви

Рецепт: Живі сыроедческие суши-роллы, Вегетаріанські страви

Живі сыроедческие суши-роллы

Сыроедческие суши-роллы – рецепт, що по праву відноситься до живої кухні. Це стереотип, що сироїди тільки і роблять, що хрускотять морквиною або яблуком, або у кращому разі живляться салатами. Насправді в сыроедной кухні, як і у будь-якій іншій, дуже багато смачних і повноцінних блюд. Наприклад живі суши-роллы, детальним рецептом яких ми ділимося нижче.

Інгредієнти для сыроедческих роллов

  • Насіння соняшнику сире – 2 склянки
  • Волоський горіх сирий – 1 склянка
  • Яблуко – 1 шт
  • Корінь селери – ? частина кореня
  • Сім’я льону – 4 ст. ложки
  • Сіль і спеції за смаком(коріандр, хмели-сунели, чорний перець, зира)

Для начинки

  • Морква – 1 шт.
  • Огірок – 2 шт.
  • Перець салатний – 1 шт.
  • Порошок васаби – 2 чайних ложки
  • Листи норі

Як приготувати сыроедные суши-роллы – покроковий рецепт з фото

  1. Насіння і горіхи замочити мінімум на 4 години. Після добре їх промити, відкинути на друшляк і дати їм добре стекти.
  2. Помістити горіхи з насінням в комбайн або блендер і перемолоти до стану дрібної крихти, трохи менше рисинки. Саме така текстура найсмачніша.
  3. Сім’я льону перемолоти на кофемолці до стану борошна.
  4. Яблуко почистити, витягнути серцевину і потерти на найдрібнішій терці. Селера також дрібно потерти.
  5. Змішати перемелене насіння соняшнику, горіхи, сім’я льону, яблуко, селеру, сіль і спеції. Дати масі трохи постояти. Вийшла досить пластична маса, яку ми використовуватимемо для сыроедных суши-роллов замість звичайного відвареного рису.
  6. Підготуємо начинку. Для цього морквину потрібно натерти на корейській терці, щоб вийшли тонкі і довгі шматочки.
  7. Огірки порізати квадратними і довгими брусками по 0,5 см, як на звичайні суши-роллы. Перець нарізувати тонкими часточками на всю довжину овоча.
  8. Порошок васаби необхідно розбавити водою один до двох. Тобто на дві чайні ложки порошку треба 4 чайних ложки води. Розмішати до однорідної консистенції.

Як скрутити сыроедчесие роллы

  1. Процес скручування сыроедческих ролов ідентичний із скручуванням звичайних роллов(см детальніше тут). Для цього знадобиться бамбукова циновочка.
  2. Розташуйте на рогожі лист норі. Розподіліть тонким рівномірним шаром масу з насіння і горіхів на підлогу листа. Близько трьох їдалень ложок на лист.
  3. Тонкою смужкою нанесіть трохи розбавленого васаби згори на горіхову масу.
  4. У центр розподіленої маси покладете нашатковану моркву і бруски огірка.
  5. За допомогою рогожі скрутити лист норі в ковбаску. Кінець водорості змочите трохи водою, щоб вона добре прилипнула, і ковбаска не розклеювалася.
  6. Скрутіть ту кількість ролов, яке дозволяє зробити приготована маса з горіхів і насіння.
  7. Кожну ковбаску треба розрізати на 8 рівних частин. Для цього розріжте її навпіл, а потім кожну половинку ще раз навпіл.
  8. Сыроедные суши-роллы готові!

Сыроедные роллы можна подавати з сыроедным соєвим соусом. А також вони дуже смачні разом з сыроедным майонезом.

Про автора

admin

Залиши коментарій