Вегетаріанські страви

Рецепт: Вегетаріанський омлет без яєць з тофу, Вегетаріанські страви

Вегетаріанський омлет або тофу крамбл

Вегетаріанський омлет – надзвичайно просте блюдо, в процесі приготування якого не постраждає жодне куряче яйце! І в рецепті вегетаріанського олів’є, шуби, піци і окрошки так-же все добре. Оскільки тимчасових витрат воно вимагає мінімум, а своєю поживністю і здатністю наситити має незвичайну – це блюдо просто-таки ідеально для сніданків. Забезпечує білкове живлення організму на цілий день.

Інгредієнти

  • Сир тофу(твердий) або адигейський сир – 250 гр
  • Асафетида – 1/8 ч л
  • Перець чорний – 1/8 ч л
  • Куркума – 1/8 ч л
  • Сіль гімалайська, рожева, – за смаком
  • Маслинова олія – 2 ст л

Як приготувати вегетаріанський омлет – покрокова інструкція з фото

  1. Тофу(чи адигейський сир) порізати на смужки шириною 0,5 см
  2. Потім ці смужки сиру розім’яти вилкою
  3. Розігріти сковороду з маслиновою олією і викласти на неї розім’ятий сир
  4. Посипати тофу спеціями і перемішати
  5. Підсмажувати на невеликому вогні впродовж 3-4 хвилин іноді помішуючи
  6. Перед поданням омлет посолити чорною індійською сіллю

Ваш вегетаріанський омлет готовий!

Подавати його можна з овочами або підсмаженим хлебом-брускетой. А для тих хто любить омлет з помідорами – при жарінні тофу також додайте нарізані помідори – пальчики оближеш! Якщо доповнити такий сніданок проростками зернових, наприклад, пшениці, то Ви отримаєте повноцінний заряд бадьорості, енергії і сил, а відчуття голоду у Вас до обіду вже точно не з’явиться!

Про автора

admin

Залиши коментарій