Вегетаріанські страви

Рецепт: Сыроедные кунжутно-макові цукерки, Вегетаріанські страви

Сыроедные кунжутно-макові цукерки

Цей сыроедный рецепт цукерок ідеально готувати в парі з кунжутно-маковим молочком, оскільки він використовує макуху, яка залишається при проціджуванні останнього, що дуже зручно. Оскільки, якщо чесно, мене мучить совість при викиданні продуктів – якось невідповідально виходить.

Розпочнемо з підготовки

  • макуха кунжутно-макова(спочатку для молочка – по 5 столових ложок кожного сім’я)
  • фініки – 8 штук
  • 2 жмені волоських горіхів
  • 3-4 чайних ложки меду

Готуємо сыроедческие цукерки з маку і кунжуту так

Підпишіться на e – mail розсилку

Читайте також

Матеріали партнерів

Коментарі і відгуки(8)

Світлана Золоце

Дуже люблю сыроедные цукерочки і завжди експериментую. Спасибі за новий рецепт!

Тетяна Казаченко

а можна зробити ці цукерочки без макової макухи. вони будуть такі ж смачні? а то будинку маку зараз немає, а дитину хочеться порадувати корисною цукеркою)

Тетяна, так, звичайно можна зробити цукерочки і без маку. Збільште пропорційно кількість кунжуту і волоських горіхів, щоб не вийшло занадто нудотно

Спасибі за рецепт! Я не п’ю кунжутне молоко, але макове обожнюю. Залишається багато макухи. Не знала, що з ним робити, але на щастя, знайшла ваш рецепт. Цілий кунжут додаю в суміш, надаю форми печенек і сушу в дегидраторе при 42 градусах близько 10-ти годин. Виходить вкуснятина!

Сироїди не вживають сухофрукти, в даному випадку “фініки”, мед взагалі продукт тваринного походження, а волоський горіх вважається найгіршим з горіхів в сироїдінні і відношення до нього негативне серед не псевдо-сыроедов.

Євгеній, спасибі за коментарі. Я не знаю чому ви говорите від імені усіх сироїдів, можливо ви на це і маєте якісь права, але я знаю немало сироїдів які їдять і волоські горіхи і фініки і мед. І при цьому вони таки сироїди, оскільки не їдять термічно оброблену їжу.

На рахунок горіхів це предмет постійних суперечок, по багатьох категоріях, але це у строгих, які постійно вивчають і діляться багаторічним досвідом в тому, як той або інший продукт сприймається і впливає на організм. Я думав що з сухофруктами все давно зрозуміло, неживий – несыроедческий, незалежно від способу виготовлення, ну а мед це взагалі теж саме що і молоко приміром, продукт тваринного походження, я його навіть при переході на строге веганство не вживав, тому для мене дивно бачити мед майже в кожному рецепті який називають сыроедческим.

Євгеній, бджоли це комахи) Що стосується фініків, то так можна і у морквини знайти предків тваринного походження. А будь-яка трава без перегною черв’яків, кротів і інших звірів взагалі може не рости.

Про автора

admin

Залиши коментарій