Вегетаріанські страви

Рецепт: Сыроедческие шоколадні цукерки, Вегетаріанські страви

Сыроедческие шоколадні цукерки

Смачнішим за шоколад може бути тільки домашній шоколад! В цілому але усі рецепти зводяться до одного набору інгредієнтів : треба какао-олію(чи кокосове), какао-боби, і цукор. Якщо усі ці інгредієнти використати без термічної обробки а цукор замінити медом – те вийде сыроедный варіант цукерок. І ще, спеціально для сироїдів, рецепт марципана і трюфелів

Інгредієнти

  • сире какао – олія – 30 грам
  • сире какао – 4 ст ложки з гіркою
  • волоських горіх, перемелений на кофемолці – 3 ст. ложки з гіркою
  • мед(густий, зацукрований, але без яскравого запаху – липа або травневий) – 2-3 столових ложки.

Процес приготування шоколадних цукерок

Коли какао і мед вже розтопилися і потекли(олія стане схоже на звичайну рослинну олію по консистенції) – змішуємо в окремому посуді какао і мелений горіх. Додаємо в суміш какао розтоплені рідка олія і мед, і ретельно перемішуємо. Якщо суміш вийде занадто рідкою – те додайте ще какао і перемішайте все ще раз. Все треба робити оперативно, поки олія не охололо і не застигло. Потрібна консистенція – пластична маса(не тверда) – яка легко заважає ложкою і якою легко можна наповнити форми. Щоб форми було легше наповнити вже готову шоколадну суміш можна знову поставити грітися в дегидратор(водяну лазню) ще на 30-60 хвилин.

Викласти суміш форми(зручно – в силіконові) і поставити в холодильник. За годину цукерки готові. До речі вони не тануть при кімнатній температурі.

Про автора

admin

Залиши коментарій