Вегетаріанські страви

Рецепт: Салат з шоколадним соусом дресингом, Вегетаріанські страви

Фруктовий салат з шоколадним соусом дресингом

Фруктовий салат – напевно, один з самих низькокалорійних рецептів десерту. Дресингом(соусом) для фруктового салату можуть виступати як фруктові соки, так і нежирні йогурти. У цьому рецепті я пропоную використати легкий шоколадний дресинг на основі сирого кэроба, тому цей десерт можна сміливо рахувати сыроедным. Тему не твердого шоколаду ми підіймали не раз: рецепт Нутеллы, рецепт шоколадної глазурі в яку можна умочувати полуницю.

Інгредієнти:

  • 3 банани
  • 1 яблуко
  • 1 груша(м’яка, соковита)
  • 2 апельсини
  • ? лимона
  • 0,5 ч. л. кориці
  • 1,5 ст. л. кэроба
  • 2 ст. л. меду

Готуємо салат

Готуємо дресинг – шоколадний соус

2 банани, сік чверті лимона, сік, що залишився, від апельсинів, кэроб, корицю, мед закладаємо у блендер і доводимо до однорідного стану пасти. Кэроб можна, звичайно, замінити на хороше, якісне какао(краще не жаренное).
Сполучаємо дресинг з нарізаними фруктами, викладаємо салат в красивий посуд, можна прикрасити листочками м’яти. Десерт готовий!

Про автора

admin

Залиши коментарій