Вегетаріанські страви

Рецепт: Мороженое-сорбет з абрикоса, Перша Вегетаріанська

Мороженое-сорбет з абрикоса

Літо – пора мороженого. Магазинне морожене не відрізняється корисністю, та і калорії хочеться звести до мінімуму. Цей абрикосовий сорбет-мороженое – відмінне рішення в літню жару, корисний, простий рецепт і дуже низькокалорійний, також він сыроедный. Ще один варіант: рецепт м’якого морозива – ягідний смузи і на додаток смузи апельсиновий гарбуз, незвично, так?

Ингридиенты на 8-10 порцій, скляночки по 150 мл

  • 800 г стиглих абрикоса
  • 1 апельсин і його цедра
  • 2 банани
  • кориця, мускатний горіх, аніс, ваніль
  • мед – декілька ст. ложок(замініть на фініки – якщо мед ви не їсте)

Приготування морозива

Усю суміш треба перетворити на однорідну масу – пюре. Розлити по скляночках, вставити палички, накрити скляночки харчовою плівкою і відправити їх до морозильної камери заморожуватися. Сорбет буде готовий через декілька годин, коли він повністю заморозиться. Якщо морожене із скляночки буде складно вийняти – потримаєте його 10-20 секунд під теплою водою. Десерт готовий.

Про автора

admin

Залиши коментарій