Вегетаріанські страви

Рецепт: Морквяно-імбирний крем-суп, Вегетаріанські страви

Морквяно-імбирний крем-суп

Крем-супы – це знахідка. Тому що вони завжди дуже прості і дуже смачні. Я розділяю крем-супы на два види – ті, що треба готувати з вершками, і ті які хороші і без них(і останні дуже поважаю). Нижче один з дієтичних низькокалорійних варіантів – морквяно-імбирний суп без вершків з дуже цікавим смаком. І ще пару: рецепт легкого супу-пюре з кабачків і пряний зігріваючий крем-суп з гарбуза.

Інгредієнти для крем-супа

  • 0,5 кг моркви
  • 150 г кореня селери
  • 1 ст ложка тертого кореня імбиру
  • сіль за смаком
  • спеції – асафетида, кумин, червоний гострий перець
  • 1 ст ложка лимонного соку

Приготування морквяно-імбирного супу

Суп готовий. Подавати гарячим в глибоких піалах. Ідеально щоб зігрітися в холодні зимові дні. До цього супу дуже підійдуть картопляні рулетики, рецепт яких тут.

Про автора

admin

Залиши коментарій