Вегетаріанські страви

Рецепт: Хлібці сыроедные

Хлібці сыроедные(сыроедческие) з льону і гречки

Хлібці сыроедные – це замінник хліба для сироїдів або вегетаріанців. А в принципі, враховуючи, що хліб – не найкорисніший винахід, домашні хлібці можуть замінити хліб таким, що усім, що бажає почати живитися здоровіше(і, звичайно, це позитивним чином позначиться на фігурі). Для того, щоб приготувати хлібці, потрібний дегидратор і фантазія! Адже рецепти хлебцов можуть бути дуже і дуже різними. Ось ще один рецепт хлебцов з льону і кабачків

Інгредієнти для приготування хлебцов

  • 2/3 частини борошна льону(свіжого домашнього помелу)
  • 1/3 частини пророщеної гречки
  • мелене насіння коріандру
  • мелене насіння кумина(зиры)
  • дрібно рубаний(фактично перетертий в пасту) чорнослив -(1/8 від об’єму борошна, що вийшов)

Викладаємо масу, що вийшла, на папір для випікання за формою дегидратора(або, якщо є – на спеціальні силіконові листи) завтовшки 2-3 міліметри(чим товще – тим процес сушки буде довше) одним пластом. Поставити сушитися при температурі 43 градуси. Через декілька годин дістати хлібці, порізати їх на порції і відправити досушуватися. Всього процес сушки може зайняти 8-12 годин. Наш замінник хліба готовий – приємного!

Про автора

admin

Залиши коментарій