Вегетаріанські страви

Рецепт: Домашня шоколадна ковбаска з арахісом, Вегетаріанські страви

Домашня шоколадна ковбаска з арахісом

Рецепт домашньої шоколадної ковбаски напрочуд простий і особливо актуальний влітку, коли хочеться сладенького, але включати духовку зовсім не хочеться із-за жари. Плюс цього рецепту ковбаски в тому, що усі інгредієнти покупні, що заощадить масу часу, але такий смачно ковбаски ви точно ще не пробували. Можливо секрет криється в тому, що ми пропонуємо її приготувати з арахісом, спробуйте і ви!

Інгредієнти для приготування шоколадної ковбаски

  1. Печиво белосніжка(інше пісочне) – 600 гр
  2. Вівсяні пластівці типу Геркулес – 1,5 склянки
  3. Арахіс сирий, очищений, – 1 склянка
  4. Олія вершкова – 150 гр
  5. Згущене молоко варене, іриска – 250 мл
  6. Сметана – 100 мл
  7. Какао – 3 їдалень ложки

Як приготувати домашній десерт Ковбаска – покроково з фото

  • Для ковбаски важливо використати пісочне песенье. Це може бути будь-яке улюблене вами печиво, ми пропонуємо використати белосніжку – виходить дуже смачно(виглядає печиво як на фото). Печиво можна приготувати і самим.
  • Печінку покришити на різні шматочки.
  • Вівсянку обсмажити в 50 грамах вершкового масла до золотистої і характерного запаху.
  • Арахіс злегка обсмажити до золотистої, порубати на довільні шматочки(можна не дуже дрібно).
  • Змішати усі сухі інгредієнти(печиво, вівсянку, арахіс), що вийшли, окрім какао.
  • У окремій мисці смшеать вершкове масло, варенную згущене молоко і сметану до однорідної консистенції. Щоб інгредієнти легше змішалися дайте їм нагрітися до кімнатної температури і змішуйте їх поступово.
  • Додати до крему, що вийшов, какао і вимісити його ще раз до однорідної консистенції.
  • Змішати крем із заздалегідь приготованою сухою масою до однорідного стану, маса повинна легко формуватися. Змішувати краще руками в рукавичках, так не буде сильне прилепать до рук.
  • Якщо маса погано тримає форму, можливо мало крему, або просто дайте майбутній шоколадній ковбасці трохи постояти в холодильнику – 15-20 хвилин.
  • Сформувати з маси, що вийшла, ковбаску за допомогою харчової плівки.
  • Відправити ковбаску з арахісом в холодильник на 3-4 годин мінімум, краще на ніч.
  • Ваш відмінний десерт без випічки готовий.

Виходить дуже смачно. Таку ковбаску можна сформувати у формі торта будь-якої форми(круг, серце, квадрат і так далі), тоді торт можна полити домашньою шоколадною глазур’ю і прикрасити полуницею. Пльчики оближеш!

Про автора

admin

Залиши коментарій