Вегетаріанські страви

Рецепт: Брускетта з соусом песто, Вегетаріанські страви

Брускетта з соусом песто

Брускетты – це класична закуска італійської кухні. Це блюдо не дивлячись на свою простоту приготування дуже смачне, в це складно перевірити після прочитання рецепту – це потрібно обов’язково спробувати. Рецепт блюда простий, і готується фактично з інгредієнтів “під рукою” – хліби і того, що на нього можна покласти/намазати, але якщо вже зовсім наслідувати класику рецепту, то потрібне наступне(далі один з варіантів брускетты – з соусом песто).

Інгредієнти:

  • Хліб(чиаббата або французький батон)
  • Маслинова олія – 2-3 ложки
  • Соус песто(якщо ви веган – використайте для приготування соус песто з брокколі)

Приготування

На підсмажену теплу брускетту намазати заздалегідь приготований(чи куплений в магазині) соус песто(рецепт см тут). За бажанням згори брускетту можна прикрасити тонко нарізаними шматочками помідорів. Виходить фантастична закуска або сніданок.

Аналог італійської брускетты можна знайти і в інших європейських кухнях – французькі тости, або іспанські тапасы. Але брускетты особливо хороші своєю різноманітністю! А якщо у Вас є трохи більше часу – те приготуйте класичну італійську пасту з помідорами і базиліком!

Про автора

admin

Залиши коментарій