Вегетаріанські страви

Рецеп: Полуниця в шоколаді, соусі з кэроба, Вегетаріанські страви

Полуниця в шоколаді, соусі з кэроба

Полуниця в шоколаді – сыроедческий(сыроедный – без термічної обробки) рецепт низькокалорійного десерту на основі кэроба. Готується дуже просто – знадобиться лише блендер і 5 хвилин часу. Рецепт шоколадної глазурі з какао ми писали раніше. А з цим рецептом Нутеллу приготувати будинки стало набагато простіше.

Інгредієнти на 2-3 порції

  • 2 банани
  • 4 їдалень ложки кэроба
  • 3 їдалень ложки меду
  • 4 їдалень ложки води
  • 500 гр полуниці(чи груші, банана, ананаса)

Приготування шоколадного соусу

Окремо помити полуниця. Беремо полуницю за хвостик, умочуєте в рідкому шоколаді і в рот(за бажанням полуницю можна очистити від хвостиків, і розрізати навпіл, але тоді знадобляться десертні вилочки).

Полуницю можна замінити солодкою соковитою і м’якою грушею, або таким же ананасом, або манго, та і просто бананами. А для гостей можна зробити велике асорті.

Про автора

admin

Залиши коментарій