Вегетаріанські страви

Проста райта – індійський йогурт із спеціями, Вегетаріанські страви

Проста райта – індійський йогурт із спеціями

Райта це йогурт, в який додаються всілякі інгредієнти. Це блюдо дуже люблять в Індії, оскільки йогурт ідеальний після гострої їди, він добре знімає пекучу гостроту спецій. Райту можна приготувати по різному, простий, або порожній, або з овочами, дуже популярна райта з огірками. Ми пропонуємо приготувати просту райту із спеціями і зеленню – це дуже смачно навіть просто з рисом.

Інгредієнти для приготування райты

Несолодкий густий йогурт – 2,5 склянки

Олія рослинної – 2 їдалень ложки

Насіння кумина – 1/2 чайних ложки

Коріандр – 1/2 чайних ложки

Листя каррі – 4 шт.

Перець чили – 1 шт.

Імбир сухий порошок – 1/4 чайних ложки

Куркума – 1/4 чайних ложки

Петрушка або кинза – 8-10 гілочок

Як приготувати просту райту з йогурту – покроковий рецепт

Молоти(а краще перетерти в ступці) кумин і коріандр

Перець порізати тонкими кухлями

Розігріти олію на сковороді. Обсмажити в нім перець чили в течії 30 секунд. Потім додати кумин і коріандр і листя каррі. Обсмажити ще 30 секунд.

Вимкнути вогонь і додати імбир і куркуму. Перемішати заправку для йогурту.

Відміряти густий йогурт в миску для змішування, добре перемішати, щоб не було грудочок. Додати спеції.

Кинзу/петружку порубати як можна дрібніше, додати до йогурту.

Посолити райту за смаком.

Ваша справжня індійська райта готова – ну очччень смачно!

Про автора

admin

Залиши коментарій