Вегетаріанські страви

Продукти негативної калорійності і дієта з ними – принцип і список

Продукти негативної калорійності і дієта з ними

Ми вже писали про те, що організм витрачає енергію(калорії) не лише коли ми займаємося активною діяльністю – спортом, або копаємо картоплю, але і на абсолютно усі процеси життєдіяльності – тобто на саме по собі переварювання їжі так само витрачаються калорії(в середньому 10%-20% від споживаних).

На підставі цього принципу існує теорія про те, що існує певний ряд продуктів з негативною калорійністю – тобто енергії(калорій) на їх переварювання витрачається більше ніж в цих продуктах міститься. Тобто виходячи з теорії негативної(мінусовою) калорійності продуктів подібні продукти повинні не лише повністю компенсувати свою калорійність, але і забирати калорії від інших продуктів.

Звичайно було б це насправді так – це було б мрія половини людства. Але. насправді ситуація йде трохи інакше – насправді є продукти дійсно низькокалорійні які на свою переробку організмом вимагають майже 100% від своєї калорійності. До таких продуктів відноситься:

Про автора

admin

Залиши коментарій