Вегетаріанські страви

Про борщі і холодильник

Про борщі і холодильник.

Ллю сльози з самого ранку. за ніч скисла ціла трилітрова каструля дуже смачного борщу з квасолею і грибами шитаки(так, і з ними можна готувати борщ, ну дуже смачно – Рецепт вегетаріанського борщу до речі тут) приготованого напередодні вдень. а все тому – що в холодильник не поставили 🙁 це кінцево дивно – адже на вулиці як і удома досить таки прохолодно. Але думаю вся річ у тому, що сам по собі борщ кислуватий, по цьому і скисає швидше.

З цього виведення – обов’язково зберігаєте борщ в холодильнику. Адже борщ це одно з небагатьох блюд, яке наступного дня після холодильника стає тільки смачніше . Ще одно таке вже дуже смачне після холодильника, мабуть, тільки фарширований перчик – ось тут він.

Про автора

admin

Залиши коментарій