Вегетаріанські страви

Овочеві котлети з брокколі з соусом, Вегетаріанські страви

Овочеві котлети з брокколі з соусом

Цей рецепт овочевих котлет з брокколі, мабуть, найсмачніший! Брокколі дає ніжну структуру і легкість, а насіння – ситність. Також пропонуємо приготувати до котлет ніжний вершковий соус. Але цілком можна обійтися і без нього.

Інгредієнти для овочевих котлет з брокколі

  • Суцвіття брокколі – 0,5 кг
  • Насіння соняшнику сире – 1,5 склянки
  • Сім’я льону – 4 столових ложок
  • Клейковина/глютен пшеничний – 0,5 склянки
  • Соєвий соус – 4 їдалень ложки
  • Сіль – за смаком
  • Сухарі або висівки для обжарювання
  • Олія для жаріння

Інгредієнти для вершкового соусу

  • Вершкове масло – 3 їдалень ложки
  • Мука – 2 їдалень ложки
  • Вершки – 150 мл
  • Молоко – 250 мл
  • Сіль і спеції за смаком

Як приготувати овочеві котлети з брокколі – покроковий рецепт з фото

  1. Брокколі промити і відварити до готовності(можна також використати пароварку).
  2. Насіння соняшнику промити і перемолоти за допомогою комбайна/блендера до дрібної структури.
  3. Варену брокколі також перемолоти у блендері до дрібної структури.
  4. Сім’я льону розмолоти в кофемолці до стану борошна і змішати з клейковиною.
  5. З’єднати усі інгредієнти для котлет і вимісити однорідний фарш.
  6. Сформуйте котлетки з фаршу, умочіть в панірувальні сухарі або висівки і смажте до золотистої кірочки на сковороді з олією.

Як приготувати соус для овочевих котлет

  1. Обсмажте в сковороді вершкове масло з борошном впродовж декількох хвилин.
  2. Додайте в сковороду гаряче молоко з вершками. Можна використати тільки молоко.
  3. Розмішайте соус. Якщо консистенція соусу не однорідна використайте блендер.
  4. Додайте сіль і спеції за смаком. Рекомендуємо використати італійські травички.
  5. Дайте соусу покипіти 2-3 хвилини – він загусне.

Ваші овочеві вегетаріанські котлети з соусом готові.

Про автора

admin

Залиши коментарій