Вегетаріанські страви

Для того, щоб гриби і шпинат були смачніші, Вегетаріанські страви

Для того, щоб гриби і шпинат були смачніші.

Гриби і шпинат досить специфічні продукти – у них свій ніжний(у разі шпинату) або яскраво виражений(для грибів) смак, який поєднується далеко не з усіма спеціями окрім завітай стандартного чорного перцю. Але є невеликий секрет як допомогти проявитися натуральному аромату цих продуктів – адже у такому разі вони і зовсім не потребують спецій.

Все просто – при жарінні або гасінні грибів або шпинату необхідно додати у блюдо вершкове масло – саме воно допомагає їх смаку проявиться, що встояти буде неможливо.

Спробуйте до грибів додати мускатного горіха або трохи сушеного і меленого імбиру, для того, щоб надати вашому вегетаріанському рецепту особливу пікантність. Спробуйте приготувати вегетаріанські блюда з грибами або з шпинату по наших рецептах!

Про автора

admin

Залиши коментарій